Trapprenovering i Västerås

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Västerås. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Västerås med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Västerås och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Västerås som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Västerås

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Västerås!

Våra senaste förfrågningar

 • Becky bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla en inomhustrapp. Svängd.
 • georget bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  hej
  jag vill byta våran inomhus trappa, till ett helt nytt och annan modell. undrar hur mycket ska den kosta samt hur lång tid tar arbetet. trappan är 12 steg.
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en trapp med 13 steg som vi vill byta matta på. Trappen och mattan är från -80.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en trappa som knarrar ohyggligt mkt i princip senan vi installerade den för 6 år sen. Behöver ngn som kan se om det går att göra ngt åt det.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Snickare
  Vi vill "stänga" våra trappsteg och bygga in så att vi får till ett litet rum under trappan som vi kan ha som förvaringsutrymme. Sedan vill viven måla vår trappa vit och byta den filmarna som nu ligger på varje trappsteg.
 • Ingrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill byta ut vår söndervittrade entrétrappa och dessutom vända på den så att den syns bättre från vägen. Vi vill också ha ett räcke i smidesjärn. Trappan skall helst byggas i sten. Vi gillar produkten Old Town som finns hos Starka Betong. De kan...
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en svängd 180' trätrappa som behöver nya ytskikt. Vi vill dessutom göra om sidan på trappen, där det sitter en dörr till ett litet förvaringsutrymme.
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera alternativt byta ut trappa inomhus

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.