Trapprenovering i Uppsala

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Uppsala. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Uppsala med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Uppsala och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Uppsala som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Uppsala

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Uppsala!

Våra senaste förfrågningar

 • Kent bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera lackad furutrappa till källaren med 12 st stängda raka steg samt en till övervåningen med 13 st öppna steg med lite sväng.
 • Anneli bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vill ha hjälp med att renovera betongtrappa utomhus, 5 trappsteg. Funderar på trappbeklädnad med skiffer.
 • Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har två trappor inomhus där vi vill ersätta de nuvarande spaljéerna och ledstängerna, som är tillverkade i trä, mot smidda och vitlackerade spaljéer och ledstänger. Vi vill ha hjälp med rivning och montering. Dessutom vill vi också ha hjälp med inköp av spaljéer och...
 • Susanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renorvera trappen i vårt hus, måla om och byta/fixa trappategen (13 trappsteg)
 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Målning av två furutrappor. En från källare till markplan samt från markplan till övervåning.
  inkl vagnstycke
 • Pekka bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej!
  Jag vill ha hjälp med att bedöma vilka åtgärder som behöver vidtas för att rikta upp en betongtrappa (yttertrappa) som är fastgjuten i villan. Trappans ytterkant har börjat sjunka varvid en spricka har uppstått i betongplattan.
 • Bengt bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa och ytbehandla svängd trätrappa ca 18 steg.
  Slipad och lackad 1978
 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att sätta ektrappsteg i vår nu vitmålade furutrappa på 15 trappsteg. Trappan är svängd.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.