Trapprenovering

Behöver du hjälp med att renovera trappen?

Trappor är ofta den del av ett hus som slits snabbast. Belastningen är ofta hög, både för trappsteg och trappräcke. Oavsett om din trappa är i trä eller betong, mattklädd, oljad eller målad så kommer den att slitas. När folk går i trappor så slits de ofta mycket tydligare än ett vanligt golv. Det kan därför behövas en trapprenovering med jämna mellanrum. Både inomhus- och utomhustrappor slits och behöver renoveras.

Att renovera en trappa kan betyda allt från ombyggnad till ommålning – en trappa renoveras alltid utifrån de behov som finns. Renovera trappa är kanske inte det första man ger sig på som hobbysnickare och därför kan det vara bekvämt att ta in hjälp för ändamålet.

Genom oss kan du få offerter på trapprenoveringar på ett enkelt och bekvämt sätt. Genom oss kan du få offerter för alla typer av trapprenoveringar – både för utomhus- och inomhustrappor.

Våra senaste förfrågningar

 • Daniar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej!

  Jag har en trappa med 13 raka trappsteg. Många av de knarrar när man går på trappstegen så jag vill renovera trappan framförallt för att minska/ta bort bort knarret och i samma veva få ett finare utseende.
  Trappan ska dessutom målas i vitt.

  Jag är dessutom öppen...
 • Kemal bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ta bort gammal matta och lägga dit nytt
 • Ingrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning och lackning av trappa. Har tidigare varit belagd med heltäckningsmatta som är borttagen. U-formad med en hell del vinklar och vrår.
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har precis flyttat in i ett relativt nybyggt hus från 2012. Huset är i mycket gott skick, men trappan knarrar oerhört mycket och jag skulle därför vilja åtgärda detta på bästa möjliga sätt. Jag hoppas att det räcker med att "spänna om" trappan, annars...
 • Magdalena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill slipa, luta och oljebehandla en oljad furutrappa som har mörknat mer åren. ca 15 trappsteg, svängd trappa från början av 1900-talet
 • bertil bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  beläggning trappa ask
  hall ca 7 kvm ask
 • Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av yttertrappa i betong. Trappan är uppbyggd av lecablock och helst vill vi bara få ytskiktet i betong att bli snyggt och luta åt rätt håll!:)
 • Helen bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar rak trappa i nybyggt hus.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.