Trapprenovering

Behöver du hjälp med att renovera trappen?

Trappor är ofta den del av ett hus som slits snabbast. Belastningen är ofta hög, både för trappsteg och trappräcke. Oavsett om din trappa är i trä eller betong, mattklädd, oljad eller målad så kommer den att slitas. När folk går i trappor så slits de ofta mycket tydligare än ett vanligt golv. Det kan därför behövas en trapprenovering med jämna mellanrum. Både inomhus- och utomhustrappor slits och behöver renoveras.

Att renovera en trappa kan betyda allt från ombyggnad till ommålning – en trappa renoveras alltid utifrån de behov som finns. Renovera trappa är kanske inte det första man ger sig på som hobbysnickare och därför kan det vara bekvämt att ta in hjälp för ändamålet.

Genom oss kan du få offerter på trapprenoveringar på ett enkelt och bekvämt sätt. Genom oss kan du få offerter för alla typer av trapprenoveringar – både för utomhus- och inomhustrappor.

Våra senaste förfrågningar

 • Nina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Platsbyggd trapp mellan källare och våning. Enkel och funktionsduglig. Stabilt men inte exklusivt. Hål och utrymme klart, behöver bara lite ytjobb. Betonggolv och betongvägg i källarplan. Trä i våningsplan. Ngn form av vinkel/plattform behövs. Räcke önskas.
 • Angelica bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi skulle vilja ha en offert på trappräcke + ledstång till vårt trapphus. Vi bor i en 2,5-plans villa. Trappan är i betong, med klinkersplattor. Vi tänker oss en ledstång av trä, medan spjälorna gärna får vara i metall. Vi är dock även öppna för...
 • Joao bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Joao Preichardt
 • nils-ove bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vår utetrappa är av trä och byggd för 20 år sedan. Det är en enkel rak trappa med träräcke på en sida. Slitaget är nu påtagligt. Önskat bygga en ny trätrappa eller stentrappa beroende på kostnaden.
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har en trappa med infälld heltäckningsmatta som är L-form svängd höger med 14 trappsteg. Önskar ekgolv vitlaserat istället på trappstegen.
 • Taleb bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag skulle vilja ha utomhustrappan renoverad. Det handlar om fyra steg.
 • Mats bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi behöver hjälp med att renovera vår trätrappa. Den består av 8 raka trappsteg, och 5 svängda i varierande storlek. Vi önskar mörkgråa trappsteg eller i ek.
  Vänliga hälsningar
 • Mikaela bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trapp (inomhus) Nu idag ligger det en matta på trappstegen. Vill ha vita målade trappsteg med grå matta.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.