Trapprenovering i Stockholm

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Stockholm. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Stockholm med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Stockholm och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Stockholm som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Stockholm

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Stockholm!

Våra senaste förfrågningar

 • Anette bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Förening önskar kontakt med hantverkare angående Trappslipning.
 • Ronny Ingemar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en trappa som knäpper o knakar i så gott som varje steg . Så vi undrar om det kan gå och göra något åt eländet ;)
 • Birgitta bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av 2 invändiga trappor. Stegen är i dag klädda med plast/linoleummatta och trappen i övrigt är lackad furu.
  Jag vill ha en prisuppgift som inkluderar borttagning av befintlig matta målning av trapp och beroende på pris antingen nya steg inlagda i trappen eller målning av...
 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapprenovering. Ersätta plastmatta med ek.
 • Joakim bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla inomhustrappa vit är i dag lackad trätrappa
  14 Trappsteg
 • theresia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  renovera trappen till övervåningen plus till källaren. byta golv i trappen samt måla om den till vit
 • Sebajdin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapprenovering
 • Erika bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  L trapp med 13 trappsteg behöver renoveras. Trappen är i trä med plastmatta på trappstegen. Vill få bort plastmattan och slipa ned kanterna.
  Ny ledstång.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.