Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara, både trä- och betongtrappor, men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Spara pengar på att reparera istället för att köpa nytt

Om din trappa är mycket sliten kan det vara svårt att visualisera att den ska gå och rädda. Att helt behöva byta ut trappan med en ny kanske verkar vara den enda, dyra, lösningen som kvarstår. 

Men faktum är att specialister inom trapprenovering kan göra underverk med din slitna trappa. De är experter på att hitta lösningar på problem som nedslitna, trasiga eller knarrande trappsteg och kan dessutom ofta erbjuda fastpris på sina tjänster. Att renovera trappan istället för att köpa nytt är både billigare för dig och bidrar till mindre miljöpåverkan.

Välj hantverkare med omsorg

I slutändan är det du som ska välja vilken hantverkare du anlitar för att utföra din trapprenovering, men vi har gjort det så enkelt som det bara är möjligt för dig att välja rätt. När du fyller i din ansökan i vårt kontaktformulär här på sidan, så kommer upp till fem hantverkare återkomma till dig med sina offerter.

Ta en stund på att jämföra de olika aktörerna utifrån pris, tidigare kundomdöme och annan information om företaget. Att välja utförare baserat på en balans mellan de här olika faktorerna kommer garanterat göra dig till en nöjd kund, med en nyrenoverad trappa som håller ännu flera år framöver!

Våra senaste förfrågningar

 • Anneli bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  L trappa i stål som behöver färdigställas med trappsteg. Bilder skickas på begäran.

  Mvh
  Anneli
 • Johsnna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi skulle behöva sätta upp en ledstång i vår trappa. Trappstegen är gjorda i ek och vi skulle vilja ha en stilren, bred ledstång. Trappan viker av på mitten.
 • Bernhard bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar kontakt med hantverkare angående Trapparbete.
 • Tayfun bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Våran trätrappa från 70-talet har fått en spricka i vagnstycket och fogarna på trappsteg börjar nu synas. Vill kolla möjligheten att laga samt renovera trappan. Vi har två trappor i huset varv en är skadad. Men vi är intresserad av besiktning av båda trapporna. En...
 • Ann-Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trappslipning av furutrappa, lackning. Målning av spalje+ledstång vitt. ev bara trappslipning+lackning.
 • Sheila bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har ett hus/trappa från sent 70-talet. Trappan är U-svängd och trä. Översta trappan flyttar på sig lite och gör en konstigt ljud när man trampar på den. Det ser ut som hela trappan har glidet lite lägre i positionen. Vi vill gärna att någon kommer...
 • Farids bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera inne trapp. 10 trapar.
 • Cornelia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ta bort heltäckningsmattor i samtliga trappor. Vi har ett hus i 4 etage. Och 3 trappor med ca 7 steg i varje trapp. Sedan göra ordning trappstegen. Ev måla.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.