Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara, både trä- och betongtrappor, men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Spara pengar på att reparera istället för att köpa nytt

Om din trappa är mycket sliten kan det vara svårt att visualisera att den ska gå och rädda. Att helt behöva byta ut trappan med en ny kanske verkar vara den enda, dyra, lösningen som kvarstår. 

Men faktum är att specialister inom trapprenovering kan göra underverk med din slitna trappa. De är experter på att hitta lösningar på problem som nedslitna, trasiga eller knarrande trappsteg och kan dessutom ofta erbjuda fastpris på sina tjänster. Att renovera trappan istället för att köpa nytt är både billigare för dig och bidrar till mindre miljöpåverkan.

Välj hantverkare med omsorg

I slutändan är det du som ska välja vilken hantverkare du anlitar för att utföra din trapprenovering, men vi har gjort det så enkelt som det bara är möjligt för dig att välja rätt. När du fyller i din ansökan i vårt kontaktformulär här på sidan, så kommer upp till fem hantverkare återkomma till dig med sina offerter.

Ta en stund på att jämföra de olika aktörerna utifrån pris, tidigare kundomdöme och annan information om företaget. Att välja utförare baserat på en balans mellan de här olika faktorerna kommer garanterat göra dig till en nöjd kund, med en nyrenoverad trappa som håller ännu flera år framöver!

Våra senaste förfrågningar

 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej
  Vi har en gammal furutrappa som knakar fruktansvärt mycket. Vi vill få den helt tyst och få förslag på att få den målad alternativt inklädd i tex ek.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har två furutrappor som är väldigt repiga och slitna, de behöver slipas och lackas.
 • Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har idag en L-formad trappa i lackat furu. Vi önskar få hjälp med slipning o måla den vit samt sätta dit räcken (antingen bygga platsanpassat räcke alt montera färdigt). Den gnisslar en hel del idag o undrar om man kan justera/skruva fast den...
 • Jennie bad om offert för Hem & Trädgård
  Trätrapp 180 grader upp till övervåning. Tidigare betsad/lackad? och har även haft matta så lite limrester finns också kvar. Vår tanke är slipning och ytbehandling.
 • Désirée bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Reparera uthomsbetongtrappa
 • Admir bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trappa. Jag själv har börjat att renovera en trappa men går ej riktigt som jag vill. Jag vill ej att man lägger nya trappor på befintliga utan jag vill att man renoverar vår trappa så att den blir som ny. Då är det...
 • Kristina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ta bort matta fråntrappsteg. Ersätta med snyggt trendigt trä
 • Åsa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Laga min stentrappa.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.