Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara, både trä- och betongtrappor, men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Spara pengar på att reparera istället för att köpa nytt

Om din trappa är mycket sliten kan det vara svårt att visualisera att den ska gå och rädda. Att helt behöva byta ut trappan med en ny kanske verkar vara den enda, dyra, lösningen som kvarstår. 

Men faktum är att specialister inom trapprenovering kan göra underverk med din slitna trappa. De är experter på att hitta lösningar på problem som nedslitna, trasiga eller knarrande trappsteg och kan dessutom ofta erbjuda fastpris på sina tjänster. Att renovera trappan istället för att köpa nytt är både billigare för dig och bidrar till mindre miljöpåverkan.

Välj hantverkare med omsorg

I slutändan är det du som ska välja vilken hantverkare du anlitar för att utföra din trapprenovering, men vi har gjort det så enkelt som det bara är möjligt för dig att välja rätt. När du fyller i din ansökan i vårt kontaktformulär här på sidan, så kommer upp till fem hantverkare återkomma till dig med sina offerter.

Ta en stund på att jämföra de olika aktörerna utifrån pris, tidigare kundomdöme och annan information om företaget. Att välja utförare baserat på en balans mellan de här olika faktorerna kommer garanterat göra dig till en nöjd kund, med en nyrenoverad trappa som håller ännu flera år framöver!

Våra senaste förfrågningar

 • eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av en svängd gammal trapp, som knarrar. Alla steg är infrästa i vagnstycket. Har provat att skruva underifrån, men det hjälpte inte.
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en furutrappa från -80 om 13 steg. Skulle vilja ha hjälp med att ta bort heltäckningsmattan i trappan, slipa och måla vit eller bygga om med restaureringskit till ek.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Två furutrappor med brun filtmatta i ett centralt beläget radhus skall renoveras.
 • Samareh bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej, jag undrar om ni bara kan måla om en trappa? Vi bygger hus och har nyss fått våran trappa monterad som har en U form men trivs inte med färgen så bra. Vad kan sånt kosta och hur lång tid brukar det ta?
 • Ludvig bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Borttagning av nedsänkt matta samt målning utav trappan.

  14steg (u formad)
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Lagning eller byte av marmorsten vid ingång till hiss i trapphus.
 • Elbasan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har 17 stentrappor som jag vill klä om dom til ek. Finns det möjlighet ?
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera en betongtrappa som trillar sönder. Vill laga betongtrappan och sen klä in den med klinker

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.