Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara – både trä- och betongtrappor – men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Våra senaste förfrågningar

 • Christel bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ommålning av tidigare målad inomhustrappa samt nya plansteg.
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi håller på och renoverar en mindre timmerstuga som vi tänkte ha som permanent boende något år framöver. Vi behöver hjälp med att planera en trapp upp till övervåning / sovloft.
  Vi önskar bygga eller köpa en fin, inte jätteliten och stabil trapp.

  Har...
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har en trappa med infälld heltäckningsmatta som är L-form svängd höger med 14 trappsteg. Önskar ekgolv vitlaserat istället på trappstegen.
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en furutrappa från -80 om 13 steg. Skulle vilja ha hjälp med att ta bort heltäckningsmattan i trappan, slipa och måla vit eller bygga om med restaureringskit till ek.
 • Roger bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en inomhustrappa i furu som vi önskar vitmåla. Alla lösa delar har vi tänkt att de skulle kunna monteras ner för att sprutlackeras. Trappstegen (13 stycken) ör slitna och behöver slipas före målning på plats.
 • Monika bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  3 trapphus som behöver slipning och lackad trapp även målning av väggar och tak
 • Evelina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar offert på slipning av en furu och ektrappa samt diverse kringarbeten (snickeri)
 • Martina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla om en trappa som nu är i furu till vit.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.