Trapprenovering i Örebro

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Örebro. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Örebro med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Örebro och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Örebro som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Örebro

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Örebro!

Våra senaste förfrågningar

 • Aksel bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  13 trappsteg i uformad trappa. Är nu lackad furu, önskas vit med stegen i ek. Vi önskar även slipning och målning av räcken.
 • Alice bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej, vi råkade tappa en SBS i en trappa hos en kund. Det blev märken lite här och var som behövs repareras.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trapp.
 • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av gammal betongtrappa utomhus.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en betongtrappa (ute) med puts som flagnat fläckvis. Vill ha hjälp med att slipa bort putsen och slipa betongen slät. Två avsatser/plan och sju trappsteg. Vågrät yta ca 8,5 kvm. Lodrät yta ca 2,7 kvm.
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag skulle vilja få min lackade furutrapp ommålad i vitt och eventuellt något som täcker stegen.
 • Fredrik bad om offert för Hem & Trädgård
  Trärentrappa som det legat en matta på ej limmad. Vill slipa den så jag kan vit lasera den, bara trappstegen finns bilder...
 • Andree bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar kontakt gällande ändring av befintlig trapp. Om det är möjligt att ändra både steg samt vridning på tappen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.