Trapprenovering i Örebro

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Örebro. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Örebro med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Örebro som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Örebro att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Linnéa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trepprenovering. Ek på sättstegen, vi målar själv det som ska målas på trappen. Stängd trapp, L-formad 13 steg + mellanplan, idag korkmatta i trappen.
 • Robin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapp samt räcke och ledstång som nu är i furu (byggt 1978), som vi vill ha målat i vitt, sen lagt klickgolv som vi redan har i trappstegen. Är 15 trappsteg.
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla och slipa furutrappa inkl. räcke i hus från 70-talet.
 • Tomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa en furutrapp med 13 steg respektive 3 steg inför att jag själv sedan målar trappen.
 • Christina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi har flyttat in i en lägenhet där vi har en trappa av plexiglas. Trappan består av 11 trappsteg och 2 ledstänger. Det finns repor på glaset och på ena trappsteget finns det en ganska stor ful fläck som vi vill ha bort. Fläcken...
 • Pernilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning och målning (total renovering) av furutrapp + slipning, målning trappräcke.
 • Horst bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Nålfilt
 • INGER bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Avsliptning av betong-trapp utomhus. De gamla fel-belaggda ytan är borttagen till ungefär 3/4 av ytan . Planen på trappen är ca 2,3 m bred och 1,4 m djup samt 3 steg 0,30x0,16 m.´tillkommer ev sidostycken. önskad beläggning sten-yta.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.