Trapprenovering i Norrköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Norrköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Norrköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Norrköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Norrköping

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Omar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har precis byggt en övervåning och behöver en trappa i huset ganska omgående
 • Gunilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,
  Vi önskar en offert gällande trappmålning.Det gäller en U trappa med matta på trappstegen, 14 steg.Vi tänkte att den ska bli vit med grå matta på trappstegen.Vi flyttar in den 2 okt och vill gärna ha det gjort ca den 10 oktober eller mellan den...
 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vitmåla om en furutrappa, samt räcken.
 • Tony bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Behöver hjälp med våra totalt 27 knarrande trappsteg.
 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill ha hjälp med en trappa som knarrar. Ett par av trappstegen har delvis släppt från vagnsstycket. Har försökt kila under trappen, men det blev sämre. 8 trappsteg ner till gillestugan.
 • Noora bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Sliten stängd trappa (11 steg) som behövs slipas och målas.
 • Karolina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trappa med en avsats och spaljeräcken behöver en uppdatering/nya räcken.
 • Amanda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi skulle vilja ha en offert på vad det kan kosta att renovera vår gamla trappa ner till källaren.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.