Trapprenovering i Norrköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Norrköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Norrköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Norrköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Norrköping

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Linnea bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver en ny inomhustrappa. L formad till höger, bredd på steg 1 meter, höjd till nästa våning 2,68, inga räcken, inbyggda steg. Björk, gärna obehandlat
 • Susanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver hjälp med att laga eller byta uttryck ett trappräcke inomhus. Vår dotter hängde sig i räcket och både gångjärn åkte ut och slet på väggen samt att räcket knäcktes på ett ställe.
 • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Bygga en ny säkrare trappa inomhus mellan bottenvåning och övervåning. Nuvarande trappa är för brant och svår att gå i för barnen. Nuvarande mått: trapphöjd 263 cm, öppningsmått 180x115 cm. (Vi tänker oss att öppningsmåttet måste göras större så att den nya trappan därmed kan...
 • Gill bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av yttertrappa i betong sex trappsteg plus utsidan av trappan
  Trappan är nu träbelagd sen många år men skruvarna börjar rosta av så bränderna lossnar
 • Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av betongtrappa utomhus. 4 steg plus större yta vid ytterdörren
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trappa.
  Vi har en gammal (troligen hemmagjord) stängd L-trappa (10 + 4 steg) med vilplan som vi vill renovera. dvs. lägga på nya plansteg, sättsteg och samma mtrl på vilplanet.

  Ungefärliga mått (i cm):
  Plansteg 110 x 26
  Sättsteg 110 x 13
  Vilplan 117 x 109
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Klä trappa med trä.
 • Kristoffer bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,
  Vi bor i ett radhus på Morkullevägen 8G, 90651 Umeå och vi är intresserad av att renovera trappen till övervåningen. Det enda som behövs utföras är byte av trappstegen. Vi har målat trappen själv, så endast byte av trappsteg.

  Trappen som går ner till källaren är...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.