Trapprenovering i Malmö

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Malmö. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Malmö med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Malmö som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Malmö att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Jerker bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  svängd källartrappa av trä som har släppt 5 centimeter på ena sidan. Behöver lyftas tillbaka på plats och fästas tillbaka i betongväggen
 • Dilek bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
 • Henrik bad om offert för Hem & Trädgård
  28 trappsteg som ska slipas och målas +Spalje och 6 räcken
 • Linnea bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag flyttar den 1/6 till ett parhus som har en öppen "vanlig" trappa med matta på trappstegen. Jag vill ha trappan målad vit samt få valnötssteg monterade. Jag vill att detta ska göras snarast möjligt efter inflytt.
 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trappa : 15 steg med matta som ska tas bort.
 • Frida bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver slipa och lacka vår trappa.
 • Catharina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en gammal trätrapp som tidigare haft en heltäckningsmatta fastlimmad på. Heltäckningsmattan är borttagen och vi har "skrapat" bort det mesta av limmet. Vi skulle vilja ha en slutlig slipning av hela trappen (både själva stegen och den lodräta plankan mellan trappstegen), samt...
 • Pontus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag vill ha offert på en gjuten betongtrappa av modellen sicksack se bild på länk nedan.Plus montering med avlastande balk som jag helst vill ha infälld i väggen.
  Även offert på enkelt räcke och ytbehandling - målas vit.

  Golv till golv är 280 cm....

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.