Trapprenovering i Linköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Linköping. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Linköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Linköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Linköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Gunilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Bygga om befintlig yttertrappa så att den blir bredare och djupare samt med halkfri beläggning av något slag. Dagens steg passar dåligt med ytterdörrens höjd.
 • Mia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har idag en L-trappa ner I källaren den här vill vi vända och byta ut så att nergången I trappen är I mitten av huset istället för vid entrén. Vi är osäkra på vilken lösning som är den bästa och vill gärna att ni...
 • Frida bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver slipa och lacka vår trappa.
 • Fawzia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av innertrappa.
 • johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Skulle vilja ha en komplett trapprenovering med ek på stegen även bakstycke samt nya räcken i nån form av stålräcke.
  idag är det träräcken .
 • Kicki bad om offert för Hem & Trädgård
 • Thomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  vi har en betongtrapp utomhus som har blivit lagad men det är nu två trappsteg som är omålade. Jag har bilder, maila mig om jag ska skicka dom.
 • Conny bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ha offert på en inomhustrappa till mitt hus. Är i tankarna ute efter en rak balktrappa ca 2.70 i höjd. Måste dock inte vara balk, förslag mottages gärna. Hör av er för att komma och titta, gärna så fort som möjligt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.