Trapprenovering i Linköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Linköping. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Linköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Linköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Linköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Nathalie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver hjälp med att ta bort befintlig filtmatta på samtliga trappsteg (ca 15st) i en furutrappa som även ska målas vit.
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har en L-formad trappa med 13 plansteg.
  Den är just nu täckt av en gammal heltäckningsmatta. Jag vill ha bort mattan och få en helt vit trappa.
 • Magdalena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi har två st U-formad vänster trappa med 13 steg. Det är nålfiltsmatta samt räcken i furu. Vi vill ha trappan vitmålad och gärna eksteg istället för mattan. Vad skulle det kosta och hur lång tid tar arbetet?
 • Kurt bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  trapprenovering
 • Joakim bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Lackad furutrappa. 11 steg. Ska målas vit. Handledare och spjälor ska också målas vitt. Tre steg ner sen har vi hallgolv. Sedan svängd ner de sista åtta stegen till källaren.
 • Koorosh bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har köpt ett nybyggt hus (2015) och trätrappan inomhus har börjat knarra ordentligt. Vi behöver hjälp med att fixa detta snarast.
 • Tomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej
  Behöver renovera vår furutrappa från 70 talet. Vill klä in de 15 stegen med nytt trä
  t ex ask och måla om resten av trappan.
 • Johan bad om offert för Hem & Trädgård
  Reparation av marmortrappa i trapphus där det är hål samt kantstötning trappnos från trapphiss. I Storvreta (Uppsala)

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.