Trapprenovering i Jönköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Jönköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Jönköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Jönköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Jönköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Jönköping

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Jönköping!

Våra senaste förfrågningar

 • linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ta bort en heltäckningsmatta från en trapp. Totalt 13 trappsteg. Slipa och göra grundarbetet inför målning. Under mattan är det furu och på själva trappsteget är det en tunn plastmatta som vi önskar måla. Även furun ska målas.
 • Annelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi har en inomhustrappa i lackad furu. Den skulle vi vilja ha slipad och målad med någon vit eller grå bets eller lasyr (det som håller bäst i en trappa). Vill ej ha en heltäckande färg. Även trappräcken renoverade.
 • Ingrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Viist renoveringsbehov
 • Åsa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trappa, stegrenovering, nya trappräcken samt ledstång.
 • Rebecca bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  Jag skulle vilja få en offert på vad det skulle kosta att slipa vår trapp, samt efterbehandling. Hur lång tid tar det och hur blir det med all damm. Suger slipen upp det eller sprids det i hela huset?

  Måtten på trappan:
  12 trappsteg: 82*27
  1 trappsteg (första):...
 • Birgitta bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har behov av att renovera en betobgtrappa utomhus. Den har sprickor.
 • Anne bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa och måla om en trappa inomhus.
 • Sven-åke bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej!
  Vi har en öppen furutrappa med 13 steg. Vi skulle vilja fräscha upp. Kan man bara slipa stegen och lämna det andra eller måste man renovera alltihop? Vi har i så fall både trappräcke och spaljé. Helst vill vi bara fixa stegen.
  Hälsningar

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.