Trapprenovering i Jönköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Jönköping. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Jönköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Jönköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill renovera vår trappa till övervåningen på vår 1,5 plans villa i Ursviken. Jag tänker mig måla om trappan till vit samt byta ut filten till en ny svart alternativt helt byta ut trappstegen till tex 3 stavik ek. Kom med förslag! Trappan har 13...
 • Cornelia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ta bort heltäckningsmattor i samtliga trappor. Vi har ett hus i 4 etage. Och 3 trappor med ca 7 steg i varje trapp. Sedan göra ordning trappstegen. Ev måla.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapprenovering, U-trapp hö, 13 steg, inget mellanplan, öppen,
 • Jessica bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning av trappa. Platt på sättstegen och smal framkant. Har ett tunt lager färg på sig och ev lackrester under.
 • Arne bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Utetrappa av betong, som har släppt på undersidan, Lagning av denna
 • Mikaela bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa och måla trapp 14 trappsteg
 • Rebecca bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  Jag skulle vilja få en offert på vad det skulle kosta att slipa vår trapp, samt efterbehandling. Hur lång tid tar det och hur blir det med all damm. Suger slipen upp det eller sprids det i hela huset?

  Måtten på trappan:
  12 trappsteg: 82*27
  1 trappsteg (första):...
 • Thomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  vi har en betongtrapp utomhus som har blivit lagad men det är nu två trappsteg som är omålade. Jag har bilder, maila mig om jag ska skicka dom.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.