Trapprenovering i Jönköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Jönköping. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Jönköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Jönköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Hej jag undrar lite över kostnad att måla vår trappa ca 13 steg
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar matta på planstegen i två inomhustrappor (14 plansteg/trappa). Trapporna är från 70-talet, U-formade, öppna. Vangstycken och lister är målade för några år sedan, på planstegen ligger dock den gamla plastmattan från 70-talet kvar, här vill vi istället ha heltäckningsmatta.
 • Aksel bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  13 trappsteg i uformad trappa. Är nu lackad furu, önskas vit med stegen i ek. Vi önskar även slipning och målning av räcken.
 • Susanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Hej!
  Vi vill ha hjälp med ommålning av svängd trappa inomhus. Den är idag i trä (tror det är ek), och vi vill måla den helvit.
 • Anette bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ny entrétrappa på framsidan. I nuläget öppen för material, men mest inne på behandlat trä. Möjligen tak till. Offert önskas.
 • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en svängd furutrapp jag vill ha slipad och vitmålad, har själv tagit bort filtmattorna. Högersvängd med 13 trappsteg.
 • Ola bad om offert för
  Det gäller en stentrappa
 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver hjälp att slipa ner och måla vår trätrappa. Vi behöver också hjälp att barnsäkra den genom att sätta upp plankor mellan trappstegen och sätta upp fallskydd/ plankor på sidorna.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.