Trapprenovering i Göteborg

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Göteborg. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Göteborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Göteborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en furutrappa som vi vill göra om till en vit trappa.
 • Anette bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill renovera vår trappa som formar sig som ett U.
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Befintlig trappa i trä (furu), byggd 1963 i samband med husets uppförande. 13 steg, L-formad. Önskar renovering i form av nya stegytor (helst oljad ek, antingen hel eller stavlimmad), resten vitmålat.
 • Jonny bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa trapp och parkett golv
 • fatemeh bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  förnya trappsteg för u-formad trappa med vänstersväng
 • Anton bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Behöver lägga heltäckande matta i trapp. Mattan ska ligga där man går och vikas runt hörnet på varje trappsteg, men inte "där man slår i tårna" så att säga. Trappen är i trä och nytt från hösten 2016. Inte ett enda trappsteg har raka vinklar...
 • Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en betongtrappa utomhus som renoverades med Duracoat för ca fem år sedan. Arbetet utfördes inte korrekt av företaget och nu har sprickor uppstått. Vi vill ha hjälp att åtgärda detta, antingen genom lagning eller annan lösning.
 • Charolina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Entré trappan av betong behöver renoveras ,

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.