Trapprenovering i Västerås

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Västerås. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Västerås med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Västerås som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Västerås att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Bertil bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver få en trappa ombyggd för att den ska kunna bli barnsäker. Vi tror att den bästa lösningen är att göra en 90° högersväng på den överst.
 • Chatrine bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Reparation av betongtrappa utomhus, som har ett stort hål och vittrar sönder.
 • Leif bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera trappa med 13 steg + målning
 • Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en betongtrappa utomhus som renoverades med Duracoat för ca fem år sedan. Arbetet utfördes inte korrekt av företaget och nu har sprickor uppstått. Vi vill ha hjälp att åtgärda detta, antingen genom lagning eller annan lösning.
 • Jeilan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera en trappa 15 steg, lägga i träskivor där det nu ligger tyg, nya räcken och målla resten vitt.
 • Sandra bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa och måla stängd furutrappa (hela trappan inkl undersidan).
 • Susanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Hej!
  Vi vill ha hjälp med ommålning av svängd trappa inomhus. Den är idag i trä (tror det är ek), och vi vill måla den helvit.
 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  Vi har en trapp idag i ett fristående radhus som är helt OK. Vi skulle vilja byta trappräcket på den övre delen(alltså bara på övervåningen) av trappen så det ser ut ungefär som på länken nedan. Våt trapp på övervåningen påminner mycke om den...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.