Trapprenovering i Västerås

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Västerås. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Västerås med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Västerås som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Västerås att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Mats bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi behöver hjälp med att renovera vår trätrappa. Den består av 8 raka trappsteg, och 5 svängda i varierande storlek. Vi önskar mörkgråa trappsteg eller i ek.
  Vänliga hälsningar
 • Petter bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har idag en lofttrappa. Vi vill gärna bygga en rejälare och säkrare trappa där. Mvh Petter
 • Linus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Furutrappa som är u-formad med vägg på tre sidor samt spaljé på insidan av U-formen. Det finns även en handledare i furu som går längs de tre väggarna samt ett spaljéliknande räcke på övervåningen. Trappstegen saknar bakstycke. Totalt 15 trappsteg och total längd på...
 • Nathalie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver hjälp med att ta bort befintlig filtmatta på samtliga trappsteg (ca 15st) i en furutrappa som även ska målas vit.
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning av trappa samt Vitmåla. 15 trappsteg. u-trappa. Stängd drappa.
 • Terese bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Tidigare satt en matta i vår trapp. Den är nu borta och vi vill ha den målad vit (den är grundmålad vit idag) och sen ny matta i trappstegen. Ca 20 steg.
 • linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  handmålning eller sprutmåla trappan. ta borg gamla mattan och sätta dit ny.
 • Sarah bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver slita bort en matta som redan sitter löst på stegen, och måla en liten smal trappa, eventuellt två trappor.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.