Trapprenovering i Uppsala

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Uppsala. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Uppsala med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Uppsala att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Sofie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Målning av trappa 13 steg , L formad. Målning av spaljé ( 13 ribbor) , undersida steg, säkerhetslister, vangel, samt Ledstänger.
 • Birgitta bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av 2 invändiga trappor. Stegen är i dag klädda med plast/linoleummatta och trappen i övrigt är lackad furu.
  Jag vill ha en prisuppgift som inkluderar borttagning av befintlig matta målning av trapp och beroende på pris antingen nya steg inlagda i trappen eller målning av...
 • Tina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Har en trappa som skulle behöva renoveras. Den har 14 trappsteg. Iklädd i plastmatta för tillfället. Vet ej om jag ska ha trä eller ny plastmatta. Beror på priset.
  Undrar lite vad ni kan göra och vad det skulle kosta isf?
 • Ilse bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Flytta befintlig inomhus trappa i tillbyggnad
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har två trappor, en trappa med 13 trappsteg, stängda trappsteg och trappen är L formad.
  Den andra har 12 trappsteg, stängda trappsteg och är L formad.
  Vi vill ha båda trapporna vita med valnöts steg.
 • Sofia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning och målning av trappa. Det är en furutrappa svängd i L-form, lackad á la 1980, och klädd med halkskydd i nåt slags filtmaterial täcker större delen av varje steg. Det är en stängd trapp, och både steg, sättsteg och sidostycken behöver slipas och...
 • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  En svängd trätrappa som ska målas vit. Även ett räcket.
 • Carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  L-formad lackad furutrappa med 13 öppna trappsteg klädda med brun heltäckningsmatta. Vill få furut målat vitt & stegen mattvättade. Det finns en furulist under varje trappsteg, som vi också vill få målade vita.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.