Trappslipning

Behöver du hjälp med att slipa trappa?

Trappor i trä kan lätt slitas när folk vandrar upp och ner i dem. Ofta kan färg flagna och ytorna naggas på vissa ställen av trappan. Ett bra sätt att fräscha upp en sliten trappa är att slipa trappan.

En trappslipning är en ganska enkel insats med rätt verktyg, men det gäller att man vet vad man gör och har rätt verktyg. Att slipa trapp är en renoveringsinsats som helst ska utföras av någon med erfarenhet av trappslipning. Genom oss kan du få offerter från professionella trappslipare som är experter på att slipa trappor på bästa tänkbara sätt.

Om du planerar att måla om din trappa eller olja in den på nytt kan det vara smart med en trappslipning innan. Det förhindrar att gammal färg eller olja flagnar och bucklar sig under den nya färgen eller oljan. Det ger ett snyggare resultat som håller sig fint längre.

Våra senaste förfrågningar

 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapprenovering: Nya steg och ledstång i ek, täcka baksidan på stegen, måla vit.
 • Lina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vitmåla en helt ny lackad asktrappa i ett nyproducerat hus.
 • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Utomhus betongtrappa som är trasig, behöver lagas för att sedan lägga på nytt ytskikt. Önskar offert.
 • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en svängd furutrapp jag vill ha slipad och vitmålad, har själv tagit bort filtmattorna. Högersvängd med 13 trappsteg.
 • Malena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Målning av furutrappa, spaljé, staket inomhus. Eventuellt renovering av trappstegs istället för att måla dem, 14 steg, allt skall bli vitt.
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Utvändig entretrapp i betong har steg som faller sönder. Stegbredd ca 1300. Stegdjup 310. Antal steg 4st. (5) Vill om möjligt ersätta provisoriskt steg i stål med motsvarande gjutet samt utöka översta välplanerad så att stegen förskjuts framåt
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har en trappa med infälld heltäckningsmatta som är L-form svängd höger med 14 trappsteg. Önskar ekgolv vitlaserat istället på trappstegen.
 • Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en betongtrappa utomhus som renoverades med Duracoat för ca fem år sedan. Arbetet utfördes inte korrekt av företaget och nu har sprickor uppstått. Vi vill ha hjälp att åtgärda detta, antingen genom lagning eller annan lösning.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.