Trappslipning

Behöver du hjälp med att slipa trappa?

Trappor i trä kan lätt slitas när folk vandrar upp och ner i dem. Ofta kan färg flagna och ytorna naggas på vissa ställen av trappan. Ett bra sätt att fräscha upp en sliten trappa är att slipa trappan.

En trappslipning är en ganska enkel insats med rätt verktyg, men det gäller att man vet vad man gör och har rätt verktyg. Att slipa trapp är en renoveringsinsats som helst ska utföras av någon med erfarenhet av trappslipning. Genom oss kan du få offerter från professionella trappslipare som är experter på att slipa trappor på bästa tänkbara sätt.

Om du planerar att måla om din trappa eller olja in den på nytt kan det vara smart med en trappslipning innan. Det förhindrar att gammal färg eller olja flagnar och bucklar sig under den nya färgen eller oljan. Det ger ett snyggare resultat som håller sig fint längre.

Våra senaste förfrågningar

 • Charlotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en svängd furutrappa installerad 2003. 14 trappsteg samt två staket på övervåningen. Vill nu få den vitmålad. Antar att det behövs förarbete inför detta. Vad är det som behövs göras och vad kostar det
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ca 45gradig trätrapp till vind som ska inredas. 90 cm bred, enkla otäckta steg, räcke mot vägg och fallskydd mot rummet av typen spjälor.. Vitmålat beroende på pris, annars träfärgat.
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver hjälp med vår trätrappa som knarrar jätte högt när vi går i den.
 • Adnan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill bygga en ny trappa med plats för toa under. Ritning finns.
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har en trappa med infälld heltäckningsmatta som är L-form svängd höger med 14 trappsteg. Önskar ekgolv vitlaserat istället på trappstegen.
 • Evelina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar offert på slipning av en furu och ektrappa samt diverse kringarbeten (snickeri)
 • erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har tagit bort en mkt gammal plastmatta säkert femtiotal, minst, som var lätt att dra dän, och behöver få limmet och lacken bortslipad. Det är en ganska liten trapp, ca 15 steg, med en sväng. Limmet sitter både på stegen och mellan stegen. Kanterna...
 • Marina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa en trätrappa inomhus. Det sitter heltäckningsmatta på stegen som sitter som berget.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.