Trappslipning

Behöver du hjälp med att slipa trappa?

Trappor i trä kan lätt slitas när folk vandrar upp och ner i dem. Ofta kan färg flagna och ytorna naggas på vissa ställen av trappan. Ett bra sätt att fräscha upp en sliten trappa är att slipa trappan.

En trappslipning är en ganska enkel insats med rätt verktyg, men det gäller att man vet vad man gör och har rätt verktyg. Att slipa trapp är en renoveringsinsats som helst ska utföras av någon med erfarenhet av trappslipning. Genom oss kan du få offerter från professionella trappslipare som är experter på att slipa trappor på bästa tänkbara sätt.

Om du planerar att måla om din trappa eller olja in den på nytt kan det vara smart med en trappslipning innan. Det förhindrar att gammal färg eller olja flagnar och bucklar sig under den nya färgen eller oljan. Det ger ett snyggare resultat som håller sig fint längre.

Våra senaste förfrågningar

 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av befintlig betongtrappa.
 • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ha en trappa renoverad... Betsad målad beror på pris
 • Kennet bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vår murade yttertrappa vittrar sönder. Vill ha bort den och ersatt med en trätrappa på plintar eller enl. förslag! Arbetet behöver påbörjas omgående om möjligt eller i alla fall inom en / två månader!
 • Berith bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en trapp med 13 steg l-formad nymålad
 • Robin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej jag skulle vilja ha ett ungefärligt pris på en enbalks trappa L form med eksteg och räcke på ungerfär 6m av glas ! Mått golv till tak 250cm Trspphålets bredd är typ 105cm
 • Kjell bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  reovera trappan med eksteg 14st
  nya handledare
 • Hasse bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trappsteg renov innetrappa högersvängd 13 steg
 • Linnea bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag flyttar den 1/6 till ett parhus som har en öppen "vanlig" trappa med matta på trappstegen. Jag vill ha trappan målad vit samt få valnötssteg monterade. Jag vill att detta ska göras snarast möjligt efter inflytt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.