Trapprenovering

Behöver du hjälp med att renovera trappen?

Trappor är ofta den del av ett hus som slits snabbast. Belastningen är ofta hög, både för trappsteg och trappräcke. Oavsett om din trappa är i trä eller betong, mattklädd, oljad eller målad så kommer den att slitas. När folk går i trappor så slits de ofta mycket tydligare än ett vanligt golv. Det kan därför behövas en trapprenovering med jämna mellanrum. Både inomhus- och utomhustrappor slits och behöver renoveras.

Att renovera en trappa kan betyda allt från ombyggnad till ommålning – en trappa renoveras alltid utifrån de behov som finns. Renovera trappa är kanske inte det första man ger sig på som hobbysnickare och därför kan det vara bekvämt att ta in hjälp för ändamålet.

Genom oss kan du få offerter på trapprenoveringar på ett enkelt och bekvämt sätt. Genom oss kan du få offerter för alla typer av trapprenoveringar – både för utomhus- och inomhustrappor.

Våra senaste förfrågningar

 • Viktoria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har ett hus som är byggt 1909. Trappen är utsliten och behöver renoveras. Det är en stängd trappa som går i L-format. I samband med detta behövs även väggen renoveras.
 • Anki bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ca fem betongtrappor i radhus behöver renoveras eller bytas ut, Antingen till stentrappa eller om man kan sätta sten på trappan. Ta bort trappräcken och sätta dit nya. Vem kan utföra detta?
 • Oskar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,
  bor på Rålambsvägen 10a Kungsholmen Stockholm. Skulle behöva en offert på att laga/byta ett trappa och även en renovering av två större trappor som har börjat röra på sig. föreningen är redo att sätta igång arbetet ganska omg! Mvh Oskar
 • Beenish bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  En special trappa i metal.
 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  Vi har en trapp idag i ett fristående radhus som är helt OK. Vi skulle vilja byta trappräcket på den övre delen(alltså bara på övervåningen) av trappen så det ser ut ungefär som på länken nedan. Våt trapp på övervåningen påminner mycke om den...
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har en äldre trappa med matta i trappstegen som jag skulle vilja ha i ek istället
 • Hans bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Har en entre trapp i betong på en villa. Dränerade huset för ca 10 år sedan , därefter har stentrappen satt sig.Tacksam för offert. Mvh Hans
 • Annelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Reparation betongtrapp utomhus med fem trappsteg.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.