Trapprenovering

Behöver du hjälp med att renovera trappen?

Trappor är ofta den del av ett hus som slits snabbast. Belastningen är ofta hög, både för trappsteg och trappräcke. Oavsett om din trappa är i trä eller betong, mattklädd, oljad eller målad så kommer den att slitas. När folk går i trappor så slits de ofta mycket tydligare än ett vanligt golv. Det kan därför behövas en trapprenovering med jämna mellanrum. Både inomhus- och utomhustrappor slits och behöver renoveras.

Att renovera en trappa kan betyda allt från ombyggnad till ommålning – en trappa renoveras alltid utifrån de behov som finns. Renovera trappa är kanske inte det första man ger sig på som hobbysnickare och därför kan det vara bekvämt att ta in hjälp för ändamålet.

Genom oss kan du få offerter på trapprenoveringar på ett enkelt och bekvämt sätt. Genom oss kan du få offerter för alla typer av trapprenoveringar – både för utomhus- och inomhustrappor.

Våra senaste förfrågningar

 • Vidar Bergan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  två kortare trappor med avsatts emellan( vi gör avsatsen själva).
  Vagnstycken 40mm tjocka, 20cm djupa.
  Bredd på trapporna 85cm.
  Inga av trapporna skall börja eller avslutas med steg.
  Steg 35mm tjocka.
  En trappa skall nå 129,5cm och den andra skall nå 127,5cm.
 • Ann-Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning av furutrappa. Bara stegen inte vagnen.
 • Mari bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag vill byta ut min gamla korkmatta från 50-talet i min trappa upp till övervåningen. Har mörkt ekgolv i kök o hall så det borde väl bli snyggast i trappen också. Har 17 trappsteg.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en trappa som knarrar ohyggligt mkt i princip senan vi installerade den för 6 år sen. Behöver ngn som kan se om det går att göra ngt åt det.
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Min trappa i betong har frusit sönder på flera ställen, främst på avsatsen vid entrén. Trappan är belagd med skiffer som börjat glida isär.
 • Heidi bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  (Spray?)Målning av trapp i villa. färg: vit (trappen är i dagsläget träfärgad och har vertikala träribbor hela vägen ner)
 • Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Befintlig rak trappa (byggd 1910) mellan plan 1 och 2 (takhöjd ca 2,75) skall i nedre del svängas 90 grader.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Utomhustrappa i betong. Behöver tätas mot huset och lagas, antingen genom att klä in eller fyllas i med ny betong beroende på förslag/rekommendation. Behöver också hjälp med lite annat fix med grundmur samt trappräcke.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.