Trapprenovering

Behöver du hjälp med att renovera trappen?

Trappor är ofta den del av ett hus som slits snabbast. Belastningen är ofta hög, både för trappsteg och trappräcke. Oavsett om din trappa är i trä eller betong, mattklädd, oljad eller målad så kommer den att slitas. När folk går i trappor så slits de ofta mycket tydligare än ett vanligt golv. Det kan därför behövas en trapprenovering med jämna mellanrum. Både inomhus- och utomhustrappor slits och behöver renoveras.

Att renovera en trappa kan betyda allt från ombyggnad till ommålning – en trappa renoveras alltid utifrån de behov som finns. Renovera trappa är kanske inte det första man ger sig på som hobbysnickare och därför kan det vara bekvämt att ta in hjälp för ändamålet.

Genom oss kan du få offerter på trapprenoveringar på ett enkelt och bekvämt sätt. Genom oss kan du få offerter för alla typer av trapprenoveringar – både för utomhus- och inomhustrappor.

Våra senaste förfrågningar

 • Jörgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ny trappa ner till källarvåning.
  Har idag spiraltrappa och vill ha en vanlig trätrappa
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Hej, har en furutrappa på 14 steg med räcke och spalje. Vad skulle det kosta att få den målad?
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Målning av körsbärstrappa till vit färg.
  Träräcket kommer att ersättas till glas.
  Hål i vagnstyckena efter räckena skall "neutraliseras".
 • Nicole bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  L- trapp med 13 trappsteg. Trappen är idag vitmål. Ny färg ska vara vitt vagnstycke och gråa trappsteg. Samtliga räcken ska tas bort och behöver därför inte slipas eller målas. ENDAST trappsteg och vagnstycke. Idag är trappstegen klädda med mattbitar i halvmånar. Dessa ska...
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej
  En av mina hyresgäster har flyttat ut och skadade fastighetens stentrappa.
  Skulle vilja få en offert på vad en renovering av trappan skulle kosta.

  Robert
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Borttagning av limrester efter linoleummatta och slipning av lackad furutrappa från 1920-talet. ca 22 steg med sättsteg. Samma behandling av golv i övre hallen ca 3 kvm. Önskar offert med och utan efterbehandling av ytorna med lack.
 • Carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en trappa i ett radhus som förbinder två våningar. På översta våningen la vi nya trägolv när vi flyttade in för 20 år sedan. De som lade golven glömde ta hänsyn till trappan som börjar dela på sig. De översta tre trappstegen flyttar...
 • Jörgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Två trappor, en till källare en till andra våning. Nu furutrappor -70-tal. Vill ha glasräcke med nya trappsteg och målning av själva trappan.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.