Trappmålning

Behöver du hjälp med att måla trappa?

Trappor behöver liksom väggar och snickerier målas och målas om. Det som skiljer trappmålning från målning av väggar, lister eller dörrar är att trappor slits på ett annat sätt. När folk går i trapporna skapas ett naturligt slitage på trappstegens ytor, något som väggar klarar sig undan. Det är därför speciellt att måla trapp. Dels behöver färgen verkligen sätta sig och dels behöver man använda en slitstark färg.

Ofta är ytorna i trapport även speciella vilket det gäller att ta hänsyn till när du ska måla trappa. Genom att ta in en målare som målar trappan kan du säkerställa ett professionellt resultat och en jämnmålad trappa som håller väl mot slitage.

Med vår tjänst kan du som företag eller privatperson komma i kontakt med, och få offerter ifrån, seriösa aktörer inom trappmålning. Vi har bara seriösa leverantörer i vårt system som erbjuder schyssta priser och gör ett bra jobb utan tjafs.

Våra senaste förfrågningar

 • Marina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa en trätrappa inomhus. Det sitter heltäckningsmatta på stegen som sitter som berget.
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av två utetrappor samt byte av trappsteg vid annan trappa
 • andras bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Lägga nålfiltsmatta i trappa. Just nu är mattan målad med vit färg. Behöver slipas ( få till den matta ytan) sen limning av matta
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering och inbyggnad av svängd trapp.
 • Lisa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera furutrappa. Två st L-formade furutrappor (till öv och källare) samt räcke utmed långsidan av trappöppnibg mot källare. Idag öppna trappor med nålfilt. Vill bygga in trappan, måla vagnstycken vita, klä steg med trä samt byta ut räcken, överliggare samt handledare. Om möjligt lägga till...
 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en svängd furulackad trappa med en brun linoleum matta på trappstegen, det är en frihängande trappa där det ska målas på undersidan med.
 • Terese bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Tidigare satt en matta i vår trapp. Den är nu borta och vi vill ha den målad vit (den är grundmålad vit idag) och sen ny matta i trappstegen. Ca 20 steg.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trapp.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.