Trappmålning

Behöver du hjälp med att måla trappa?

Trappor behöver liksom väggar och snickerier målas och målas om. Det som skiljer trappmålning från målning av väggar, lister eller dörrar är att trappor slits på ett annat sätt. När folk går i trapporna skapas ett naturligt slitage på trappstegens ytor, något som väggar klarar sig undan. Det är därför speciellt att måla trapp. Dels behöver färgen verkligen sätta sig och dels behöver man använda en slitstark färg.

Ofta är ytorna i trapport även speciella vilket det gäller att ta hänsyn till när du ska måla trappa. Genom att ta in en målare som målar trappan kan du säkerställa ett professionellt resultat och en jämnmålad trappa som håller väl mot slitage.

Med vår tjänst kan du som företag eller privatperson komma i kontakt med, och få offerter ifrån, seriösa aktörer inom trappmålning. Vi har bara seriösa leverantörer i vårt system som erbjuder schyssta priser och gör ett bra jobb utan tjafs.

Våra senaste förfrågningar

 • Monica bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  Vi önskar få en offert gällande en trapprenovering.

  Det gäller en svängd öppen furutrappa med matta på trappstegen från 80-talet som har 13 steg.
  Vår tanke är att den ska bli vit med grå matta på trappstegen.

  Vänligen återkom med information gällande:
  - När ni skulle...
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Min trappa i betong har frusit sönder på flera ställen, främst på avsatsen vid entrén. Trappan är belagd med skiffer som börjat glida isär.
 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,
  jag har en gammal furutrappa som jag vill göra om med vita sättsteg och ek plansteg. Det är 14 steg. Jag vill även ha nya handledsstöd i ek rundstav.
 • Carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  L-formad lackad furutrappa med 13 öppna trappsteg klädda med brun heltäckningsmatta. Vill få furut målat vitt & stegen mattvättade. Det finns en furulist under varje trappsteg, som vi också vill få målade vita.
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapprenovering inomhus, 14 steg, trätrappa från 1974. Renoveringssteg i ek alternativt slipa och måla stegen vita. Måla sidstycken och "sidopinnar" vita. Byta räcke. Arbetet behöver utföras mellan 16 februari och 2 mars 2017.
 • Lisa bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Hej
  Vi skulle vilja ha hjälp att måla vår furu trappa vit, trappan har 13 steg.
 • Denis bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa och måla en trappa på U som har 14 trappsteg.
 • Petra bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Befintlig furutrappa i radhus med 14 trappsteg, svängd form, öppna steg med liten säkerhetslist bakom, 3 trappräcken, 18 trappräcken.
  Ska göras om till vit målad trappa.
  Offerten ska bestå av tydlig beskrivning av tillvägagångssätt vid arbetet för att göra trappan vit, fast prisförslag, kontaktuppgifter och beräknad...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.