Trappmålning

Behöver du hjälp med att måla trappa?

Trappor behöver liksom väggar och snickerier målas och målas om. Det som skiljer trappmålning från målning av väggar, lister eller dörrar är att trappor slits på ett annat sätt. När folk går i trapporna skapas ett naturligt slitage på trappstegens ytor, något som väggar klarar sig undan. Det är därför speciellt att måla trapp. Dels behöver färgen verkligen sätta sig och dels behöver man använda en slitstark färg.

Ofta är ytorna i trapport även speciella vilket det gäller att ta hänsyn till när du ska måla trappa. Genom att ta in en målare som målar trappan kan du säkerställa ett professionellt resultat och en jämnmålad trappa som håller väl mot slitage.

Med vår tjänst kan du som företag eller privatperson komma i kontakt med, och få offerter ifrån, seriösa aktörer inom trappmålning. Vi har bara seriösa leverantörer i vårt system som erbjuder schyssta priser och gör ett bra jobb utan tjafs.

Våra senaste förfrågningar

 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har en L formad trappa med 14 trappsteg. Mellan varje trappsteg är det "luft", det är alltså inte en solid trappa utan 14 enskilda trappsteg.
  Jag skulle vilja fräscha upp denna trappa, för att få den ren och snygg helt enkelt. Antingen en "vanlig" renovering...
 • Pontus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  Är intresserad av en offert på en 13 stegs furutrappa, slipning samt ommålnng till vit. Dessutom önskas byte av filmatta.
 • Ann bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hjälp med renovering av en trappa, svängd i ena änden. Trappan är i furu, både ledstång och räcken, med ett fält med tygmatta på trappstegen. Jag kan tänka mig att göra om trappan helt...
 • Roger bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en inomhustrappa i furu som vi önskar vitmåla. Alla lösa delar har vi tänkt att de skulle kunna monteras ner för att sprutlackeras. Trappstegen (13 stycken) ör slitna och behöver slipas före målning på plats.
 • Hans bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag har idag en entretrappa i betong, som är belagd med 3 cm skifferplattor. Jag skulle vilja få den omgjord på något sätt, kanske med nya tunnare skifferplattor samt tunna skifferplattor som vagnstycke. Entreplanet är oregelbunden skiffer, så jag skulle vilja fortsätta med skiffer...
 • Frida bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa en lackad furutrappa och måla den vit, samt ledstång och ribbor.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av rak trappa inomhus. Befintligt trappräcke i furu
 • Liselotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi söker någon som kan montera större trappsteg samt bättre räcken. Det finns en stomme och trappan är en spiral men fär brant för barnen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.