Trappmålning

Behöver du hjälp med att måla trappa?

Trappor behöver liksom väggar och snickerier målas och målas om. Det som skiljer trappmålning från målning av väggar, lister eller dörrar är att trappor slits på ett annat sätt. När folk går i trapporna skapas ett naturligt slitage på trappstegens ytor, något som väggar klarar sig undan. Det är därför speciellt att måla trapp. Dels behöver färgen verkligen sätta sig och dels behöver man använda en slitstark färg.

Ofta är ytorna i trapport även speciella vilket det gäller att ta hänsyn till när du ska måla trappa. Genom att ta in en målare som målar trappan kan du säkerställa ett professionellt resultat och en jämnmålad trappa som håller väl mot slitage.

Med vår tjänst kan du som företag eller privatperson komma i kontakt med, och få offerter ifrån, seriösa aktörer inom trappmålning. Vi har bara seriösa leverantörer i vårt system som erbjuder schyssta priser och gör ett bra jobb utan tjafs.

Våra senaste förfrågningar

 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi skulle vilja få vår trappa renoverad. Det är en u-trappa i furu med 14 trappsteg. Vi skulle vilja ha offert på:

  1. Ommålning av trappan samt byte av matta i stegen

  2. Ommålning av trappan samt byta stegen till eksteg
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Nytt räcke till vår villatrappa (inomhus). Dels räcke på plant golv på ovanvåningen, dels längs med trappans lutning på nedervåningen. Även anpassad barngrind uppe och nere.

  Trappan är i marmor. Ev även polering av trappan samt intilliggande hallgolv som även det är i marmor.
 • Lina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej!

  Vill ha en trappa renoverad i vårt hus. Trappen är på 13 steg och har en L-form. Just nu ligger det en heltäckningsmatta på stegen. Vi vill att trappan ska vara i trä (inte laminat) och få stegen lackade i grå färg. Kan ni ge...
 • Denis bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa och måla en trappa på U som har 14 trappsteg.
 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att sätta ektrappsteg i vår nu vitmålade furutrappa på 15 trappsteg. Trappan är svängd.
 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en innertrappa från 30-talet som vi skulle vilja renovera. Vi önskar ha den samt räcken slipade och ommålade i lackfärg. Vidare tror jag att en del arbete behöver göras för att "stärka upp" trappan då den på vissa ställen är sprucken i träet...
 • Sebajdin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapprenovering
 • Lisbeth bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Äldre trätrappa med 14 trappsteg ,önskar pris på slipning

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.