Trapprenovering i Stockholm

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Stockholm. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Stockholm med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Stockholm att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla om furutrappa till vit
 • Annelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi har en inomhustrappa i lackad furu. Den skulle vi vilja ha slipad och målad med någon vit eller grå bets eller lasyr (det som håller bäst i en trappa). Vill ej ha en heltäckande färg. Även trappräcken renoverade.
 • Mirela bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera trappan inomhus
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver spjälor och räcke till en trapp
 • Annika bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en trappa som idag är täckt av heltäckningsmatta. Vill ha bort mattan och ersätta med trä som målas. På trappstegen vill vi ha nålfiltsmatta eller liknande. 19 trappsteg.
 • Oscar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,
  jag sitter i styrelsen för Brf Skålsnäkan 7 på Jättegrytsgatan 4 i Göteborg. Vi har gjort en dränering av huset på vår innergård och då "rykte" en gammal stentrappa som gick upp till balkongdörren till en lägenhet på första våningen.


  Därför letar vi nu efter en...
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Renovering betongtrappa ute.
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  En trappa som gått sönder
  Försäkrings ärende

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.