Trapprenovering i Stockholm

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Stockholm. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Stockholm med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Stockholm att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning av lackad eklaserad furutrappa. Ev även vitmålning. 14 trappsteg.
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Lägga matta i furutrappa
 • Adriana bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill byta vår gamla trappa till det nya
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag vill att min trappa som är i ek ska målas vitt, all ek tillhörande trappan blir alltså vitt och att de trappsteg som nu är inlagd matta ska bli inklätt i något fint trä.
 • Laith bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapp från 70 talet . U-shape trappa i furu, finns lätt knarr. Jag vill renovera och få lite modern skick på den . Lägga parkett kanske?
  Mvh
  Laith
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa 13 trappsteg samt lägga bets.
  Enbart trappsteg ej sidorna.
 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en innertrappa från 30-talet som vi skulle vilja renovera. Vi önskar ha den samt räcken slipade och ommålade i lackfärg. Vidare tror jag att en del arbete behöver göras för att "stärka upp" trappan då den på vissa ställen är sprucken i träet...
 • Tomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag skall ha en s.k. enbalksstrappa eller centerbalkstrappa med trappstegen i ek och balken av metall. Höjd är ca 2400 mm. Bredd 700 mm. 13 st trappsteg. Huset är från början av 1900-talet och kommer kräva lite finurlighet för att fästa trappan.
  Vill ha offert...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.