Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara – både trä- och betongtrappor – men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Våra senaste förfrågningar

 • Christian bad om offert för Bygg & hantverkare
  Vi behöver fästa en lång gångmatta (Kasthallmatta) i Våran trapp den är svängd de 5 översta stegen och. Den var fäst tidigare och sydd rätt så att den satt bra och inga veck fanns. Nu har vi tvättat den och kommer inte på hur vi...
 • Liselotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trappa till övervåning har heltäckningsmatta. Vill ha ny fräsch yta. Osäker på om det går att lägga ex ekstav på mattan eller om mattan behöver tas bort först. Vill ha trappen ljus, 15 trappsteg.
 • sofie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ha hjälp med att renovera vår lackade trä trappa. Vill ha den vitmålad. 12 trappsteg plus en avsats, spaljé och räcken.
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar matta på planstegen i två inomhustrappor (14 plansteg/trappa). Trapporna är från 70-talet, U-formade, öppna. Vangstycken och lister är målade för några år sedan, på planstegen ligger dock den gamla plastmattan från 70-talet kvar, här vill vi istället ha heltäckningsmatta.
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej
  En av mina hyresgäster har flyttat ut och skadade fastighetens stentrappa.
  Skulle vilja få en offert på vad en renovering av trappan skulle kosta.

  Robert
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapprenovering
  Öppen trappa i två sektioner med mellanplan ( 14 sättsteg) ska byggas in till hela sättsteg. I ek utförande.
  Dessutom byte av spaljé, trappräcke, ledstång
 • John bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  En svängd trappa i lackad furu med räcken. Vill ha hela trappan inkl räcken målad. Önskar pris för detta.
 • Philip bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej
  Handledaren i vår trappa behöver lackas vit (för att matcha pärlsponten) få nya eller ommålade fästen (gärna mörkare mässing) och lagas på ett ställe.

  I nuläget ligger den nedmonterad i källaren.

  Den behöver monteras upp/ fästas efter lackning.

  Det rör dig om två trappor samt nedgången till...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.