Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara – både trä- och betongtrappor – men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Våra senaste förfrågningar

 • Berith bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en trapp med 13 steg l-formad nymålad
 • niclas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar hjälp med renovering av lackad furutrappa med räcke och spalje, 13 steg samt en avsats om 2 m2. vi önskar få den vitmålad samt nya step-in på trappstegen och motsvarande på avsatsen. med tanke på rot, utfört i år.
 • Christine bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Skulle vilja renovera en rak inomhustrappa i 70-talshus med nålfiltsmatta.

  Ta bort befintlig nålfiltsmatta. Troligen sätta dit en annan sorts matta alternativt måla trappen vit. Även renovera/byta trappräcke och träpanel till trappen.
 • Jimmy bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Diamantslipning av terrazzoytor, porfyllning och efterpolering.
  Djuprensning av marmorgolv
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa och måla furutrappa. Byta ut mattan på varje trappsteg. Eventuellt byta ledstång och spaljé.
 • Anette bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ny entrétrappa på framsidan. I nuläget öppen för material, men mest inne på behandlat trä. Möjligen tak till. Offert önskas.
 • Selma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej. Jag har en trappa idag som jag är väldigt missnöjd med skulle vilka göra om den, ny klädsel och sätta dit handledare för det finns inte idag. Skulle vilja ha offert på vad det kostar att göra om trappan. Mvh Selma
 • Sonja bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Behöver renovera min trappa som är sliten och behövs målat från ek till vitt och även räcken vill jag byta ut till något mer modernt och stilrent.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.