Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara – både trä- och betongtrappor – men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Våra senaste förfrågningar

 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ca 45gradig trätrapp till vind som ska inredas. 90 cm bred, enkla otäckta steg, räcke mot vägg och fallskydd mot rummet av typen spjälor.. Vitmålat beroende på pris, annars träfärgat.
 • Bengt bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av furutrappa i tvåvåningshus. Öppen trappa, 7 raka steg. Övriga sex steg svängda nere.
 • Ola bad om offert för
  Det gäller en stentrappa
 • Alexandra bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Målning och uppfräschning av trappa
 • Jorun bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag behöver hjälp med att renovera en u-trappa inomhus, dvs lägga nya vita plansteg och sättsteg i vitt laminat. Trappan har 15 trappsteg. Bredden på trappstegen är mellan 101-148 cm. Jag vill även få hjälp med att lägga vitt laminat precis ovanför trappan, ca 1,5...
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  Vi har en mörkbrun trappa som jag vill ha helt i vitt. Det är standard trappa i en villa(trappan är i formen som ett J)Jag vill ha in en offert på att ni gör hela arbetet med slipning och målning.

  MVH/Hanna
 • Rickard bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av stängd trappa. 15 steg som börjar rakt och svänger höger upptill.
 • Heidi bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Få ditsatt en ledstång och laga saknade trapp handtag.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.