Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara – både trä- och betongtrappor – men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Våra senaste förfrågningar

 • Ida bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Bor i hyreslägenhet i Luleå och har en trappa i hallen. Den är i furu och rätt sliten. Undrar vad det kostar att slipa och måla den vit?

  Har bild på den ifall de behövs.
 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  Vi har en trapp idag i ett fristående radhus som är helt OK. Vi skulle vilja byta trappräcket på den övre delen(alltså bara på övervåningen) av trappen så det ser ut ungefär som på länken nedan. Våt trapp på övervåningen påminner mycke om den...
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Utomhustrappa till entré i betong i behov av renovering. I dagsläget är den målad med färg som inte är tänkt att använda utomhus på betong, så mycket färgsläpp och halkig. Vi vill även byta ut räcket.
 • Gustav bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar pris på:
  Slipa och måla lackad furu trappa till vit, 13 trappsteg.
  Filtmattan tar vi själva bort och lägger ny.
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Målning av furutrappa (13 trappsteg + spaljéer). Vit
 • Kurt bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Problemet är att trappan knarrar väldigt mycket och vi vill få bort oväsendet.
  Trappan är öppen och består av 13 steg.
 • Gunnar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Utomhusentree ca 4-5 kvm. Betongentree rostfläckar o skada efter saltning. Trappan är gjuten 2006 men behöver uppfräschning. Får inte bli hal efter event slipning
 • Berit bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har köpt vår trappa i Klockrike 1990.
  Den var träfärgad.
  För c a 10 år sedan målade vi den brun. Nu är färgen sliten. Jag skulle vilja ha kostnadsförslag på flera saker som vi skulle vilja ha hjälp med . Vi...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.