Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara – både trä- och betongtrappor – men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Våra senaste förfrågningar

 • Mari bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag vill byta ut min gamla korkmatta från 50-talet i min trappa upp till övervåningen. Har mörkt ekgolv i kök o hall så det borde väl bli snyggast i trappen också. Har 17 trappsteg.
 • sofie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ha hjälp med att renovera vår lackade trä trappa. Vill ha den vitmålad. 12 trappsteg plus en avsats, spaljé och räcken.
 • Joakim bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla inomhustrappa vit är i dag lackad trätrappa
  14 Trappsteg
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Behöver hjälp med att bygga en bred egendesignad trappa mellan plan 1 och plan 2 i nybyggd villa.
 • Jeanette bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi önskar byta vår nuvarande entretrappa, betong, mot trappa i trä + träräcke. Alternativt renovera/bredda nuvarande trappa (då fortsätta med betong).
 • Carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa och ev lacka en trappa med 15 steg. Slipa tillhörande räcken och ev måla om dem.
 • Britt-ingrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  17 steg gammal svängd trappa med borttagen nålfilt. Bredaste steget 175cm, smalaste 130 cm. Ekstav önskas som beklädnad.Hembesök? Bor i Jörn.
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning av trappsteg, lackade steg, 13st. Slipning av trappsteg, målade steg 13st. Slipning på steg och under steg. Ytan skall göras klar för målning.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.