Trapprenovering i Örebro

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Örebro. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Örebro med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Örebro som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Örebro att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla om en u-formad furutrappa och byta nålfiltsmattan.
  Byte av räcken och ledstänger.
 • Petter bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har idag en lofttrappa. Vi vill gärna bygga en rejälare och säkrare trappa där. Mvh Petter
 • Emanuel bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi bor i trevåningsradhus i Skogås o önskar renovera våra två trappor. Jag vill ha "inklädda" trappsteg samt handtag i ek. Jag behöver hjälp med måttning och sågning, men vill låta annan montera.
 • Kerstin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Åtar ni er att laga marmortrappa som det har gått bort flisor i trappstegens framkant? Bostadsrättsföreningen finns i Stockholm
 • linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ta bort en heltäckningsmatta från en trapp. Totalt 13 trappsteg. Slipa och göra grundarbetet inför målning. Under mattan är det furu och på själva trappsteget är det en tunn plastmatta som vi önskar måla. Även furun ska målas.
 • Mia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi ska renovera vår hall och det stora frågetecknet är just trappan. En gammal furutrappa som behöver massa kärlek. Men vi vet inte om det är lönt eller inte. Om man kan göra vid den. Vi vet att vi vill ha den vitmålad. Vi vet...
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Gammal stenbelagd betongtrappa i dåligt skick som behöver göras i ordning.
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en trätrappa med 14 steg.. Jag har tagit bort mattan den var klädd med och har fått bort de mesta av limmet. Trappan är nu brun och jag vill ha hjälp med att slipa/ fräsa bort resterande lim och lack så den blir...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.