Trapprenovering i Örebro

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Örebro. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Örebro med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Örebro som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Örebro att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Betongtrappa utomhus som behöver fixas till. Den är sprucken på sidan och undertill har armeringen börjat rosta. Idag ligger det klinker ovanpå, vi vill ha den bara putsad/annan beläggning.
 • Anki bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ca fem betongtrappor i radhus behöver renoveras eller bytas ut, Antingen till stentrappa eller om man kan sätta sten på trappan. Ta bort trappräcken och sätta dit nya. Vem kan utföra detta?
 • Sahu bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Målning och installation av nya trappsteg. Trappan är stängd och u-formad. Tidigare lackad furu trappa. 13 steg
 • Linda bad om offert för Hem & Trädgård
  Slipa furutrappa, måla vitt på sidorna och på trappstegen mörkgrå lasyr. Ev lackning på trappsteg också. Vitmålning av trapp spaljé och trappräcke också.
 • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej, vi har en inomhustrappa som vi dels önskar klä in i nya trappsteg samt ta bort spaljé och eventuellt sätta upp nya trappräcken och eventuellt glasskivor. Har ni möjlighet att komma till oss för offert eller vill ni att jag skickar bilder? Vänligen,...
 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en svängd furulackad trappa med en brun linoleum matta på trappstegen, det är en frihängande trappa där det ska målas på undersidan med.
 • Mari bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej!
  Vi har en trapp inne, mellan nedre- och övervåning som behöver renoveras och skulle därför vilja få en offert av er. Det är 15 trappsteg.
  Med vänlig hälsning
  Mari Svensson
  070-3886705
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trappa. Idag klädd med matta. Vänstersvängd, stängd trappa, 14 steg.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.