Trapprenovering i Linköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Linköping. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Linköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Linköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Linköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Tomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag skall ha en s.k. enbalksstrappa eller centerbalkstrappa med trappstegen i ek och balken av metall. Höjd är ca 2400 mm. Bredd 700 mm. 13 st trappsteg. Huset är från början av 1900-talet och kommer kräva lite finurlighet för att fästa trappan.
  Vill ha offert...
 • linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ta bort en heltäckningsmatta från en trapp. Totalt 13 trappsteg. Slipa och göra grundarbetet inför målning. Under mattan är det furu och på själva trappsteget är det en tunn plastmatta som vi önskar måla. Även furun ska målas.
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  vill ha hjälp att renovera källartrappa i betong, utomhus. ca 8 steg.
  ev en trappa till som behöver renoveras som går från markplan upp till altandörr.
 • Peter bad om offert för Hem & Trädgård
  Måla furutrappa vit
 • Vera bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill renovera min gamla trappa, Vi har 13 trappsteg och den är öppen, vill måla om den till vit färg och byta ut dem gamma trappstegen så dem blir nya.
 • Tove bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej
  Vi funderar på att renovera trappan i huset vi köpt. Huset är från 60 talet och det gäller en trappa ner till källaren. Trappan har stängda trappsteg och är mattklödd i dagsläget. Även trappräcke/ledstång har vi tänkt byta. Trappan har 14 steg och vi tänker...
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla trappan inne
 • Ghufran bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag skulle vilja ha hjälp med att måla trappan från brunt till vitt. Vi bor i radhus i klockaretorpet och skulle vilja måla om vår trappa.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.