Trapprenovering i Jönköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Jönköping. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Jönköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Jönköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en furutrappa från 1986 med infälld filtmatta, som vi vill ta bort och ersätta med ektrappsteg. Vill även måla trappen vit. Radhuset har tre plan, dvs två trappor á 13 trappsteg.
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill renovera vår trapp med 13 raka trappsteg.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av stängd U-trappa 14 steg. Plansteg med trappnos, jag målar vertikala ytor själv.
 • Anita bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Behöver få trappan i vårt sutteränghus (BORO) från 1988 ommålad i slitstark vit färg, (har två stora hundar) i och med trapprenovering med nya plan- och sättsteg (Planstegen behöver inte målas med troligen sättstegen).
  Trappan ommålad tidigare med dåligt resultat (fackman). Delar av räcke sparas =...
 • Jana bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en gammal trappa i gulnad furu med halkmatta på trappstegen och spaljéer från golv till tak. Trappen löper över tre våningar. Vi skulle vilja måla trappen vit, byta ut trappstegen mot trä eller ev annan matta och ha kortare räcken istället för spaljéer...
 • gith bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi skulle vilja förnya vår entretrappa som idag är en gammal sliten enkel trappa. Skulle vilja ha en offert på en trappa i sten/betong.

  Robert
 • Filip Hagberg bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  I dagsläget ligger det en heltäckningsmatta, limmad.
  Vill ha en offert på att ta bort den, slipa (även "kanten" som ligger mot väggen) och sen behandla på något sätt. Något som gör trät vitt, blekt och som håller bra/slitstarkt.
  Trappan går från entreplan och en våning upp,...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.