Trapprenovering i Helsingborg

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Helsingborg. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Helsingborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Helsingborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning av svängd trappa med 16 steg. Prisförslag för detta samt prisförslag för slipning av trägolvet som trappan ansluter till på ca 5 m2.

  Lämna offert för trappa och golv separat samt ett pris för allt.
 • Gabriella bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning och lackning av 17 furutrappsteg i öppen vinkad trapp,
 • Jens bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Skulle vilja klä om vår trappa i ekgolv. Det är en stängd trappa bara planstegen ska göras resten är vitmålat. 2st trappor med 15 steg på varje.
 • Linnéa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trepprenovering. Ek på sättstegen, vi målar själv det som ska målas på trappen. Stängd trapp, L-formad 13 steg + mellanplan, idag korkmatta i trappen.
 • Oskar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,
  bor på Rålambsvägen 10a Kungsholmen Stockholm. Skulle behöva en offert på att laga/byta ett trappa och även en renovering av två större trappor som har börjat röra på sig. föreningen är redo att sätta igång arbetet ganska omg! Mvh Oskar
 • Anna-Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Byta trapp i 70-tals hus. Två raka delar ska bytas ut till nya.
 • Catharina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipa trappa
 • Philip bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej, vill få trappen slipad helt i trä. har själv tagit bort färg, lacka gör jag själv så endast slipning.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.