Trapprenovering i Helsingborg

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Helsingborg. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Helsingborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Helsingborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

  • Tomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
    Har en stängd U trappa i trä på 15 steg som jag skulle vilja renovera. Skulle vilja ha en prisuppfattning.
  • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
    Vill ha en trappa renoverad... Betsad målad beror på pris
  • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
    Har en svängd furutrapp jag vill ha slipad och vitmålad, har själv tagit bort filtmattorna. Högersvängd med 13 trappsteg.
  • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
    Betongtrappa utomhus som behöver fixas till. Den är sprucken på sidan och undertill har armeringen börjat rosta. Idag ligger det klinker ovanpå, vi vill ha den bara putsad/annan beläggning.
  • Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
    Slipning av lackad eklaserad furutrappa. Ev även vitmålning. 14 trappsteg.
  • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
    Vill ha hjälp med en trapprenovering. Vår trappa känns brant och lite obehaglig att gå i. vill ha hjälp med vilket som kommer att bli bäst. Trappan är nu en vänstersvängd L trappa. inomhus förstås.
  • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
    Renovering av gammal trappa med 17 steg. Trappan är ”G” -formad
  • hans bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.