Trapprenovering i Helsingborg

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Helsingborg. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Helsingborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Helsingborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Tyvärr har ett steg i min mammas stentrappa vid ytterdörren spruckit under vintern. Huset är byggt 1971 och trappan har klarat sig tills nu. Jag hoppas att det ska gå att reparera
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Utomhustrappa till entré i betong i behov av renovering. I dagsläget är den målad med färg som inte är tänkt att använda utomhus på betong, så mycket färgsläpp och halkig. Vi vill även byta ut räcket.
 • fredri bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera inne trappan
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en betsad furutrapp från 2001. Det är en L-trappa med 15 steg. Räcke på ena sidan och 3 meter räcke på övervåningen. Vi önskar måla räcken och stome vita. Stegen kan vara oförändrade eller så ska de slipas och lackas.
 • Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Önskar renovera vår Innertrapp. 19 trappsteg inklusive pelare om 4 m. Finns sprickor i pelaren som behöver fogas. Även en golvyta om CA 2 * 2 meter ska slipas.

  Sitter just nu gammal olje färg på. Trappen ska sedan målas av oss själva i...
 • Marika bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Fernissad, knarrande trappa i sekelskifteshus.
  Går det att få trappan att sluta knarra? Hur göra trappan prydlig trots sliten fernissa?
 • Veronica och Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  En inomhustrappa på 15 steg som varit täckt av heltäckningsmatta. Fått bort mattan men klistret sitter fast ordentligt. Skulle vilja ha hjälp med det plus renovera upp trappan i fint skick igen. därefter målas vit!
 • Jeanette bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi önskar byta vår nuvarande entretrappa, betong, mot trappa i trä + träräcke. Alternativt renovera/bredda nuvarande trappa (då fortsätta med betong).

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.