Trapprenovering i Göteborg

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Göteborg. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Göteborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Göteborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Gustav bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar pris på:
  Slipa och måla lackad furu trappa till vit, 13 trappsteg.
  Filtmattan tar vi själva bort och lägger ny.
 • Per-Ola bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Entrétrappa i betong till radhus som med 2 "armar" sitter fast i huskroppen, fritt från marken, där betongen på ena "armen" lossnat på undersidan in till armeringen. Trappan består av stålräcken på var sida och 5 trappsteg i betong/sten. Trappan är ca 1m i höjd...
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej
  En av mina hyresgäster har flyttat ut och skadade fastighetens stentrappa.
  Skulle vilja få en offert på vad en renovering av trappan skulle kosta.

  Robert
 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att sätta ektrappsteg i vår nu vitmålade furutrappa på 15 trappsteg. Trappan är svängd.
 • Susanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Hej!
  Vi vill ha hjälp med ommålning av svängd trappa inomhus. Den är idag i trä (tror det är ek), och vi vill måla den helvit.
 • Conny bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ha offert på en inomhustrappa till mitt hus. Är i tankarna ute efter en rak balktrappa ca 2.70 i höjd. Måste dock inte vara balk, förslag mottages gärna. Hör av er för att komma och titta, gärna så fort som möjligt.
 • Eivor bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Önskar lagning av stentrappa (i trapphuset inomhus) i ett hyreshus i Ljungby, byggår 1960. På en av trapporna har i framkanten gått av en bit, 15-20 cm bred och 5-7 cm djup.
  Jag bor inte i Ljungby. Vid behov av visning ta kontakt.
 • Inger bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering/reparation av källartrapp utomhus i betong

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.