Trapprenovering i Göteborg

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Göteborg. Trapparbeten.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på trappor som kan göra allt från att renovera trappor, slipa trappa, reparera trappor, trappmålning i Göteborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring trappor i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

Ju mer du beskriver dinna önskemål eller problem ju enklare blir det för företagarna i Göteborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika snickare, målare och golvläggare som specialiserat sig på trappor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Lovisa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  En öppen inomhus trapp i furu med heltäckningsmatta på stegen där vi vill ta bort heltäckningsmattan och måla trappen.
 • Ingrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill byta ut vår söndervittrade entrétrappa och dessutom vända på den så att den syns bättre från vägen. Vi vill också ha ett räcke i smidesjärn. Trappan skall helst byggas i sten. Vi gillar produkten Old Town som finns hos Starka Betong. De kan...
 • Helene bad om offert för Hem & Trädgård
  En betongtrappa med frilagd ballast (Ärtkross?) har börjat vittra sönder efter att jag har använt tösalt.
 • Samareh bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej, jag undrar om ni bara kan måla om en trappa? Vi bygger hus och har nyss fått våran trappa monterad som har en U form men trivs inte med färgen så bra. Vad kan sånt kosta och hur lång tid brukar det ta?
 • Darvish bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trappa. Trappan är finslipad.
 • Pernilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera/göra om trappen.
 • Robin bad om offert för Hem & Trädgård
  Målning och lackning av sluten trappa. 15 steg.
  Trappan är av furu och är målad idag.
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill renovera vår trappa till övervåningen på vår 1,5 plans villa i Ursviken. Jag tänker mig måla om trappan till vit samt byta ut filten till en ny svart alternativt helt byta ut trappstegen till tex 3 stavik ek. Kom med förslag! Trappan har 13...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.